Lukijat

torstai 20. lokakuuta 2011

Väristys


Kun näin ton videon, mulle tuli monta kylmää ja lämmintä tunnetta samaa aikaa. Jotkut ei ehkä tiiä, mut oon potterfani. Ja nyt, se on todellakin loppu.
tai, loppu ja loppu. hp jää aina syrämmeen. ja onhan meillä se rakkaushömppä twilight.

Ensimmäisen leffan, eli siis Viisasten Kivi, joskus joulukuussa vuonna hirii ja kissa, mä rakastuin siihe leffaa. Ku olin kymmenen, mä en oikee pystyny kattoo Harry Pottereita, koska britit + ranskikset = risti.

Mä menin kattoo Puoliverisen Prinssin mun bestiksen kanssa (joka on toisella paikkakunnalla nyt,) nii se oli upeaa. Se tapahtu ku olin 11. Sitten menin kattoo kolmen kaverin kanssa Kuoleman Varjelukset ykkösosa, ja samalla porukalla tällä vuodella sen vikan osan.
Muistan sen ku kaadoin kaadoin kaikkien popparit ja söin niitä lattialta koska ne ei tahtonu niitä ♥ Ja kuinka iso naurukohtaus saatiin kun Harry meni kattoo sitä  makkaran näköistä voldemortia siin lopussa ku se oli "taivaassa." joo älkää kysykö.
tosin en nauranu siin kohas, aloin räkättää kuu muut alko ja sitte aloin räkättää mun muahhaaa -nauruani dumbledoren kengille XDDD JA SE OLI SITTEN NIIN VAIKEETA PIDÄTELlÄ.

*hetki, meen ottaa sen uuden kissan Zorron paskat kissanhiekasta pois*

yyh.

nomut, tänään alko syysloma. loppuu tiistaina >:( no silti, huomenna meen hämenkäälle.. ?? en tiiä miten se kirjotetaan XDd HYVINKÄÄ. joo meen sinne. eka aamulle meen lahtee ja sitte sieltä bussilla hyvinkäälle, tapaamaan siis sitä bestistäni minkä mainitsin aikaisemmin. nimittäin sillä on synttärit ja niin eespäin.

JOO EI KUVIA ♥

siin oli.

moikka.

nähdään viikon päästä.

-catri

älä pistä pliis ranteet auki tämmösen blogipostauksen takii >:(( en jaksanu panostaa.

1 kommentti:

  1. Munki meilästä potter on paras;)
    harmi ku ei enää tehä harry pottereit.
    Joo oon KATTONU ne kaikki elokuvat

    VastaaPoista