Lukijat

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

onnellisuus on kuollut

jooheivaan.

tänään aamulla ärsyynnyin iskän takia, koska aamulla se ilmoitti kun se pakkas, "ainiin tänne tulee sitten mummi kattomaan sua lauantaihin saakka, meen työkamujen kaa lomamatkalle saksaan ja sitte kans sinne ranskaan."
voitte kuvitella ilmeeni, sillee wotaa :D mutta jee, siis saksaan! :< en malta odottaa että pääsen töihiin ja sellasiin.. lomamatkoihin.

joten mummi saakoon nyt huolehtia musta.
sitten vielä, mun kissa laku oksensi ruuat mun vaatteiden päälle. että ihana aamu oli, vielä kun läksyt oli tekemättä. joo, teen ne yleensä bussissa/aamulla jos ehdin. sitte viel sato ja kaikkee.

mun kaveri rikko tuolin.
joo, se niinkuin.. noh, ensin mä olin istunu siihe, kuulu *räks* ja kun katsoin, niin tuoli oli rikkoitumispistees. sitte mun kamu meni istuu siihen, sitten pidin jalkaa niin ettei se kaatuis sen tuolin kaa. kun päästin irti nii kuulu isompi räksäys ja sitten kamu kumpsahti sen tuolin kaa silleen sivuttain, ja nyt se tuoli ei pysy pystyssä. ;p
ok se oli tavallaan mun vika kun vielä keikauttelin sitä mutta siis niin :DD

ylhäällä oleva biisi on ihana. en tiiä miks ihastuin siihen.
oikeestaan tiiän, tuon miehen ääni. sexy. o_o 

ja hei, oon päättänyt lopettaa mun devonsekoilut.
hähä.

eipä tässä muuta, piilosta leikittiin, ja sitten syötiin ranskalaisia ja mummi tuli ja kamu lähti kävelee kotiin. olin niin ilkee etten siihe sateesee vittiny mennä sitä saattamaan.
niimpä se varasti mun sateenvarjon :( toivottavasti huomenaamulla ei sada.

terkuin se,
kuka on tehty sokerista.

2 kommenttia: