Lukijat

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

läksyt

hoaaah, jee läksyt.
ne pitis tehdä muttakun ei vaa jaksa. teil on varmaa sama tunne? paitsi niillä ketkä rakastaa kouluu ym.

mä en tykkää koulusta, koska oon liian laiska. kaikki varmaa ties ton?
joo ja tiiän et oon ihana valittaa. mut silti.
meillä olis kaks tuntii matikkaa, kaks tuntii bilsaa ja kaks tuntii ruotsii. ruotsi ei haittaa koska me katotaan jotaki tsatsiki -leffaa mikä on ruotsiks, ja kröhöm oonhan puoliks svedulainen joten ruotsis ei oo ongelmaa, mut matikas on.
opettaja on hirvee. oikeasti, hirvee. en kestä olla siin, ja sitte ku mun pitis olla tukiopetuksessa (oon tosi fiksu matikas,) nii se kokoaja sanoo et "siel alhaal on liian täyttä." eikä kukaan meidä luokkalaisistakaa oikee tykkää siit, ja nyt se lahjoo meitä päästämäl aikasemmi luokast.
mä luulen et se tahtoo vaa meistä eroo.

tää viikonloppu meni kylki aika lyhyesti. ja mä en vaa jaksa tehä läksyjä, tahon vaa nukkuu ja nukkuu ja nukkuu. grr tää on hankalaa.

mut parasta täs on mun uus kännykkä. sain sen viimein toimimaa ja sen nimi on ZTE joku. mut heti kun pistin siihe kaikki musiikit/devon bostickin kuvat nii muisti meni täytee. noh, en ihmettele, yli 50 kuvaa ja yli 567 biisiä.

ja se uus kissa minkä mä sain mun kamulta, on vielki kateissa ku se pääs ulos. kai se on nyt kuollu, yli kaks viikkoo jo pois.
rip zorro.
joo ei, laku varmaa pelotellu sen pois. noh, katotaa viel et löytyyks sitä jostaki.

mut hei, täs ois viel ihanan pauliinan blogi, johon kantsii tutustuu.

ja sitte tän päivän ihkuin valitus: siin ku latasin sen Diary of a Wimpy Kid 2 -leffan nii siin ei oo äänii. Että jees -.- Jaa mun mokkula menee sekasi, se niiku menee päälle ja pois ym. joten tee, en pysty tekee sitä videoo mikä kertoo davonista. näin se menee.
>vittu,
catri.

1 kommentti:

  1. Määki oon laiska tekee läksyjä <:o Mutta jo oon NIIN väsyny nii jätän läksyt kokonaa tekemättä ja sanon sit koulus "Mun vihko jäi kouluu, joten tein läksyt lapulle, mutku se lappu jäi kotii..." >:D Haa,, toimii aina...

    ~Musi~

    VastaaPoista