Lukijat

lauantai 24. joulukuuta 2011

jouluniloa


moi.

mä sain siis kuvista päätellen sen järkkärin. nyt saatte mahdollisesti ihastelle joka pvä uusia kuvia. järkkäri on canon eos 1100d eli se uusin minkä aika moni sai varmaanki tänäjouluna.

Sitten sain semmosen hauskan taskutietokoneen, että siinä toimii netti, voin twiittailla ja pelailla, kuunnella musaa, kattoo videoita, kattoo leffoja, lukee kirjoja ynnä muuta. sen saa vaa enkuks mutta hyvin mä sitä osaan käyttää. sain sen yllärilahjana iskältä.

en ois saannu sitä ellei se ois voittanu sen jostaki arvasta -__-

mut joo, eka joulu ennen pikkuveljii ja äitii. mulle kyl tuli hirvee ikävä ja tällee mut en oo varma, meenkö uudenvuoden kunniaks takas ranskaa ku siel on ne ilotulitteet ja kaikki nii voin ottaa upeita kuvia :O
ja nään äidin.. ja pikkuveljet.. .. (-_-) ,,|,,joo hei, sit sain rahaa serkuilta ja veljiltä hauskan kortin missä luki "hyvää joulua sisko." yksinkertaista ja tosi hellää. sitten kans suklaata ja kirjoja ja ankkapokkarin o__o mistä ne arvas et tarvitsisin semmosta ?? sarkasmi hähä.

..mämä yritän ymmärtää nyt sitä järjestelmäkameraa, ku siis joskus se ottaa kauniin kuvan mut sittenku meinaan ottaa kuvan, se alkaa zoomaa ite enkä tajuu miten saan sen automaatin pois (:: se kellä on sama kamera auttakoon koska dsgsybsf ärsyttää.


catri

3 kommenttia:

 1. sain samallaisen järkkärin! Ja siitä jutusta sen päällä (mikä pyörii) voi valita asetuksia. Ja anna sen tehä automaatteja jos niitäon, koska sillon tulee hyviä kuvia ;) (yleensä)


  Hyvä jos tajusit mitään

  VastaaPoista
 2. kaikki sai sen samanlaisen järkkärin =DDD

  mutmut on se hyvä et se tekee niit automaatteja, ja sitte joskus se ottaa kuvan et tulee se vihree neliö, mut sitte joskus tulee punanen/oranssi neliö eikä ota kuvaa ja se mua ärsyttää nii hitosti. :3

  miksei se siis ota kuvaa?

  VastaaPoista
 3. luultavasti otat liia lähelt, kokeile ottaa kauempaa kovemmalla zoomilla, yleensä se toimii

  VastaaPoista