Lukijat

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

timebooomb

yks ihanemmista musavideoista, minkä ne on tehny.

no ok kyl mä olin sillee O___O ku näin zackin hiukset, ei hitsi miten seksikkäästi ne oli :D:D ja alexin sänki ja jackin upee paita ja rianin hymy D::D:D:D:D

joo oli ihan ok päivä vaikka päätä kokoaja huimas ja niin. Mä en kyl nyt tiiä, tänäänoli köksänkoe sekä äikänkoe ja huomenna pitää palauttaa fysiikankoe elisiis pitää tehdä essee planeetoista enkä oo alottanu joten kiirettä pitää.

Ohhoi, mun eräs ystävä on nyt jossaki kanariansaarella, ja kuulin äske et se vaihtaa ryhmää, koska sillä ei oo kulemma ystävii siin ryhmäs mis mäki oon. Elieli, koska se ei tahdo olla yksin vaikka sillä on iha hirveesti kamuja ku se on kaunis ja näi, se tulee yleensä mun seuraa koska sillä ei ole muita ku muut puhuu siit paskaa ja näi, ja nyt niinku se vaihtaa ryhmää koska sillä ei oo ystävii.
Siitä vaa et oon aika loukkaantunu, oon yrittäny piristää sitä ja sillee oon menny sen mukaa ettei se oo yksin ja väittää et sil ei oo ystävii.

Tommoset ihmiset mua ärsyttää iha sikana. Oikeasti, se on vaa nii grahh. Kauniita ihmisiä kellä on ysillä sekä kasilla ystävii mut ei, tahtoo seiskaluokalta ystävii ja niit on tarpeeks mut eri ryhmäs ja "ei mul oo ystävii"
Siis mä tiedän, ulkonäkö voi hämätä mut tiiän sen sen verran (koska oon kuullu ku se on kertonu juttuja vahingos, ei se ois muute kertonu mulle,) että sillä on kaikki okei ja se jopa oli seurustellukki kunnes sen poikaystävä jätti sen jostaki syystä, se ei tahdo kertoo mulle syytä, nii nii alkaa heti selittämään -___-'

Ihmiset on niin tyhmii.
Ne vois miettii oikeesti mikä on tärkeetä, vaikka siis kattoo toisten silmillä maailmaa nii ne ymmärtäis paremmin.

Ok emmä enää teille raivoa muttamutta ihan oikeasti,
joo ihmisillä saa olla mielipiteitä.

catri

ps kaikki behind the scenes -kuvii täältä

2 kommenttia:

  1. Aaaaaws all time low <33 kuuntelin sitä viime yönä kaks tuntia ja ku katoin yhtä niitten live-esitystä, nii rupesin itkeen kun en ollu siellä D:

    VastaaPoista