Lukijat

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

6 tuntia Kidutusta

Hellurei.

Oon just lataamas uutta editointivideoohjelmaa, ja siinä kestää n.6 tuntia >_<

asdffghjkl.

Kun katoin noita animasheja tubesta, mua alko pännimään kun en muista yhtä lastenleffaa, missä oli niinku mies, joka muuttu karhuksi ja sitte se tapaa semmosen karhunpennun.
Mulle tulee mieleen Karo, mut mä en vaan muista ja se nyt vähän vituttaa.

Eli siis, se mies meni mun mielestä tappamaan karhua sen kaverin kanssa, ja sitten jotenki tapahtu niin et se mies muuttu karhuks ja sen kaveri luuli että se karhu tappo sen miehen, elikkä nyt se mies ku se muuttu karhuks nii se pakoilee sen kaverii koska se tahtoo tappaa sen, ja sitten se mies tapaa sen pienen karhunpennun, jonka äidin se mies tappo.
Ja sitten se karhunpentu ei tiiä sitä ja on sen miehen kaa talssii siel ja sitten se karhunpentu saa tietää et se tappo sen äidin ja sillä oli jotakin tekemistä revontulien kanssa.
KUKA VOIS KERTOO SEN LEFFAN NIMEN
ei oikeasti kertokaa se tahon tietää koska tahon nähä sen leffan ja mul on varmaanki siel äidin luona niit mun vanhoja disneyleffoja enkä mä nyt sinne voi lentää
KERTOKAA.

Muoks. SAIN SEN TIETOONI ITSE, SE ON ENKUKS BROTHER BEAR :DDDd

Eipä tässä muuta, isänpäivä on, jee. :D Me mennään piakoin syömään isän kanssa jonnekkin ravintolaan jonne en ota kameraa mukaan, en tykkää siit ku ihmiset tuijottaa ku otan kokoajan salamakuvia silleen "klik klik."

Eheh.

catriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

2 kommenttia: